Het slechte weer zorgde ervoor dat ADO Den Haag de eerste training maandagavond niet kon afwerken op het terrein van Laakkwartier. Daarom werd besloten de training te verplaatsen naar het Kyocera Stadion. Onder het toeziend oog van de supporters die zich op de Aad Mansveldtribune hadden genesteld, betrad de kersverse coach Zeljko Petrovic om 19.00 uur het kunstgrasveld met zijn selectie.

Binnen de selectie twee nieuwe gezichten: Mohamed Haddachi en Trevor David. Beide voormalig jeugdspelers die dit seizoen voor het eerst deel uitmaken van de A-selectie.

Afwezig

Dion Malone trainde binnen vanwege zijn liesblessure.

Ludcinio Marengo is nog herstellende van zijn knie-operatie en hoopt tijdens het trainingskamp weer bij de groep aan te sluiten.

Dennis van der Heijden en Rody de Boer werken een trainingsstage bij Oranje onder 19 af en sluiten dus later aan bij de selectie.

Wilfried Kanon sluit later aan bij de selectie vanwege zijn interlandverplichtingen bij Ivoorkust. 

Eerste oefenwedstrijd

Aanstaande zaterdag werkt ADO Den Haag haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding af tegen H.V.V. Laakkwartier. Om 17.00 uur wordt afgetrapt op Sportpark Laakkwartier en kaarten zijn te koop in de Fanshop/ Ticketing van het Kyocera Stadion.

Foto's