Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Met trots presenteert ADO Den Haag het nieuwe thuis- en uittenue voor het seizoen 2016/2017. Het thuisshirt kenmerkt zich uiteraard met de bekende geel-groene verticale banen. Net als afgelopen seizoen is er wederom gekozen voor een geel broekje. Nieuw is de kraag met daarin een afbeelding van de ooievaar en het jaartal dat de club ontstond, 1905. Op de achterkant staan aan de binnenzijde de termen waar ADO Den Haag voor staat: Haagse Bluf, Strijd en Trots.

Ook het uitshirt heeft verticaal gestreepte banen, in het wit en zwart. Wat opvalt is de lichtgroene kleur rondom de kraag. Aan de binnenzijde daarvan staan in het groot de letters 'ADO' en de jaartallen van komend seizoen: 2016/2017.

Daarnaast heeft ADO Den Haag komend seizoen ook een tweede uittenue. Dat is een volledig groen shirt met gele kraag. Ook hier aan de binnenzijde een afbeelding van de ooievaar en het jaartal 1905. Op dit tenue tevens op de achterkant van binnen de termen Haagse Bluf, Strijd en Trots.

Alle tenues zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de supportersverenigingen FCDH-Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport, de technische staf en kledingsponsor Errea.

De nieuwe shirts zijn vanaf woensdag 22 juni verkrijgbaar in de Fanshop in het Kyocera Stadion en in de online Fanshop. Overigens zullen dan ook trainingspakken, presentatiepakken en keeperstenues in de verkoop gaan.