Met ADO Den Haag-spelers Hector Hevel en Gervane Kastaneer als invallers heeft het Nederlands Elftal Onder 20 woensdagavond met 2-2 gelijkgespeeld in een oefenwedstrijd in en tegen Tsjechië. Oranje kwam op voorsprong via Abdul Bai Kamara van NEC. Door Jakub Jankto en Lukas Sadilek maakten de Tsjechen de 1-1 en 2-1. In blessuretijd wist de ploeg van coach Remy Reynierse toch nog een remise uit het vuur te slepen door keeper Indy Groothuizen. Hij kwam mee naar voren bij een corner en kopte de 2-2 binnen.

Hevel viel al na 16 minuten in voor de geblesseerde Jerry St. Juste. Kastaneer kwam na ruim een uur spelen het veld in. Beiden komen aanstaande zaterdag mogelijk weer in actie tegen Tsjechië. In Brono vindt dan wederom een vriendschappelijk duel plaats tussen de landen.