Hoofdtrainer van ADO Den Haag Henk Fraser heeft zijn contract bij de club verlengd tot medio 2017. De verbintenis van de oefenmeester zou aanvankelijk na dit huidige seizoen aflopen, maar zowel Fraser als de club zijn tevreden over de samenwerking, en hebben daarom besloten een jaar langer met elkaar verder te gaan.

Fraser over de contractverlenging: "Ik was met ADO Den Haag al langer in gesprek over continuering van de samenwerking. Het werd vrij snel duidelijk dat we met elkaar verder wilden. Ik ben dan ook een tevreden mens dat ik minimaal nog één seizoen langer bij deze club mag blijven werken."

Algemeen Directeur van ADO Den Haag, Jan Willem Wigt, ziet de contractverlenging van Fraser als heugelijk nieuws. "ADO Den Haag heeft altijd veel vertrouwen in Henk Fraser gehad. Voor de continuïteit en stabiliteit van de club is het heel belangrijk dat hij langer bij de club blijft."

Fraser is sinds februari 2014 hoofdtrainer van ADO Den Haag. Hij nam destijds het stokje over van Maurice Steijn. De voormalig international eindigde dat jaar als negende in de Eredivisie. Afgelopen seizoen bereikte Fraser met ADO Den Haag een dertiende plaats op de ranglijst.