Michiel Kramer heeft zijn sterke seizoen van vorig jaar nu uiteindelijk toch een vervolg kunnen geven door een transfer. Ging eerder zijn overgang naar Abu Dhabi niet door, nu gaat hij in De Kuip spelen. Vrijdag 7 augustus is hij naar Feyenoord gegaan voor de medische keuring en de afronding van de transfer. Hij tekent in Rotterdam voor 3 jaar.

Kramer debuteerde in 2013 bij ADO Den Haag onder trainer Maurice Steijn, hij kwam toen over van FC Volendam waar hij 22 goals maakte in de Jupiler League. Langzaamaan groeide zijn rol in ons team en ging hij meer en meer spelen, tot het topseizoen van vorig jaar zijn absolute doorbraak betekende. 17 Goals in de Eredivisie, de nummer 3 van de landelijke topscorerslijst, dat leverde veel interesse in hem op. ADO Den Haag vindt het uiteraard jammer Michiel te zien gaan, maar is ook trots op de mooie transfer die hij kan maken en wenst hem heel veel succes bij de club waarvan hij als kind al fan was.

ADO Den Haag is druk bezig met het vinden van een opvolger voor Kramer en hoopt u zo snel mogelijk daarover te kunnen informeren.