De wegen van ADO Den Haag en Mike van Duinen gaan scheiden. Van Duinen is momenteel in Duitsland en heeft een vierjarig contract getekend bij Fortuna Düsseldorf uit de 2e Bundesliga.

De 23-jarige aanvaller maakte in het seizoen 2010-2011 zijn debuut bij ADO Den Haag in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Hierna volgde zeer succesvolle jaren bij de club met als absolute hoogtepunt zijn rush in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Op fenomenale wijze maakte hij in de laatste minuten de winnende goal.

Mike van Duinen reageerde vanuit Duitsland op zijn vertrek bij de club: "Met veel pijn in mijn hart ga ik ADO Den Haag verlaten. Het is de club uit mijn stad en ADO Den Haag zal ook altijd mijn club blijven. Ik heb hier geweldige jaren gehad en ben zeer dankbaar dat ik me bij deze club enorm heb mogen ontwikkelen. Nu was alleen wel de tijd gekomen om ergens anders te gaan kijken en eens een andere ervaring op te doen. Uiteraard zal ik nog vaak naar het Kyocera Stadion afreizen om naar de wedstrijden te komen kijken als supporter van deze prachtige club."

Wij wensen Mike veel succes bij Fortuna Düsseldorf en bedanken hem voor alle jaren die hij bij ons als echte Haagse ambassadeur voor de club heeft doorgebracht.