Het nieuwe seizoen staat op het punt te beginnen. Maandag a.s. begint voor de selectie alweer de voorbereiding. De eerste veldtraining staat voor vrijdag 26 juni a.s. gepland, aanvang 14.30 uur.

De afgelopen periode zijn we zeer druk bezig geweest het veld, dat voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd tegen PSV door een ongeluk met het door ons afgestoken vuurwerk was beschadigd, te herstellen. De medewerkers van de gemeente en de leverancier van het kunstgrasveld hebben prima werk verricht. De KNVB heeft inmiddels laten weten dat het veld voor komend seizoen goedgekeurd is. Uiteraard is het in het grootst mogelijke belang van de club dat het veld onbeschadigd blijft. Alle supporters zijn natuurlijk welkom op de eerste training.

Namens de club wordt wel het zeer uitdrukkelijk verzoek gedaan om rondom die training geen vuurwerk af te steken! Het afsteken van vuurwerk zal niet getolereerd worden. Een nieuwe beschadiging aan het veld zal onze mooie club in grote problemen kunnen brengen.

Als altijd rekenen we op jullie grote passie en support maar verlies het belang van de club niet uit het oog.

Jan Willem Wigt.