Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Voor 1 april 2015 moet voor alle spelers met een aflopende verbintenis duidelijk zijn of ADO Den Haag al dan niet met hen verder wil. De afgelopen weken is ADO Den Haag bezig geweest om met deze spelers hun toekomst in persoonlijke gesprekken te bespreken. Alle gesprekken met de spelers zijn inmiddels gevoerd, hierbij een compleet overzicht.

Optie Bakker gelicht en onderhandeling over langere samenwerking

ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Danny Bakker gelicht. Hierdoor zal de jeugdinternational sowieso ook komend seizoen te bewonderen zijn in het Kyocera Stadion. Naast het lichten van de optie is ADO Den Haag ook in onderhandeling met Danny Bakker om zijn contract open te breken en met meerdere jaren te verlengen.

Danny Bakker is blij met het lichten van de optie en de nieuwe aanbieding die hij heeft ontvangen: "Het is fijn dat de optie in mijn contract is gelicht. Daarnaast heeft de club mij een goede aanbieding gedaan om mijn contract open te breken en te verlengen. Uit die aanbieding spreekt veel vertrouwen, iets wat ik ook van mijn medespelers en de trainer krijg. Dat ik bij deze club de jeugdopleiding heb doorlopen en mijn debuut in het betaalde voetbal heb gemaakt zorgt voor een enorme band met ADO Den Haag."

Gehrt, Kanon en Zwinkels langer in dienst bij ADO Den Haag

De opties in de contracten van Mathias Gehrt, Wilfried Kanon en Robert Zwinkels zijn, net als bij Danny Bakker, gelicht. Mathias Gehrt en Wilfried Kanon voetballen hierdoor de komende twee seizoenen in dienst van ADO Den Haag. Robert Zwinkels, al sinds 2005 in dienst bij ADO Den Haag, heeft zijn optie voor 1 seizoen gelicht zien worden.

Opties van drie debutanten gelicht

Jeugdspelers Hector Hevel, Segun Owobowale en Gervane Kastaneer hadden alle drie een optie in hun contract staan welke ADO Den Haag allemaal heeft gelicht. Ook met deze drie exponenten uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt momenteel gesproken om hun doorlopende contracten open te breken en te verlengen.

Hector Hevel is blij met het lichten van zijn optie: "Ik zit natuurlijk pas sinds dit seizoen bij de selectie en heb dit jaar zelfs mijn debuut al mogen maken. Er spreekt veel vertrouwen uit dat de club de optie in mijn contract heeft gelicht en dus sowieso met mij verder wil."

Onderhandeling met Dion Malone en Kevin Jansen

Kevin Jansen en Dion Malone hadden allebei een optie in hun contract staan, welke voor 1 april eenzijdig door ADO Den Haag kon worden gelicht. ADO Den Haag heeft besloten geen gebruik te maken van deze optie. Momenteel wordt met beide spelers wel druk onderhandeld over een langer dienstverband. Beide spelers hebben een nieuwe aanbieding van ADO Den Haag in beraad. ADO Den Haag hoopt op een positieve uitkomst van deze gesprekken.

7 contracten worden niet verlengd

Van 7 spelers zal hun aflopende verbintenis niet worden verlengd. Het gaat hierbij om de volgende spelers: Mitchell Schet, Ricky van Haaren, Ninos Gouriye, Papito Merencia, Mitchell de Vlugt, Richelo Fecunda en Malcolm Esajas. We bedanken deze spelers voor hun inzet voor onze mooie club en wensen hen namens ADO Den Haag veel succes in hun verdere carrière.