Maandagochtend 9 maart sprak ADO TV met Vito Wormgoor om terug te blikken op de wedstrijd tegen sc Heerenveen en vooruit te kijken naar de wedstrijd van dit weekend tegen Heracles Almelo.

Vito Wormgoor: "Ik denk dat we voetballend gewoon de betere waren tegen sc Heerenveen. Zij hebben één 100% kans gehad en dat was een goal. In het veld had ik er alle vertrouwen in dat we zouden scoren, maar we creëerden niet echt 100% kansen. Met een beetje meer geluk krijg je een penalty in de eerste helft en duidelijk ook nog één in de tweede helft, maar het mocht niet zo zijn."

Vito Wormgoor genoot ondanks het verlies wel van de sfeer in het stadion: "Je merkt het als speler zeker als het Haags Kwartiertje weer ingaat. Je hoort die grote sirene afgaan en dat geeft een extra motivatie om in het laatste kwartier even een stapje harder te lopen. Zondag is natuurlijk weer een belangrijke wedstrijd. We moeten niet teveel druk op die wedstrijd leggen, want wij moeten gewoon van ons eigen spel uitgaan en dan moet het goed komen."

Bekijk hieronder het hele interview met Vito Wormgoor. Zie je geen video? Klik dan hier