Onze Papito Merencia verloor zaterdagnacht met Curaçao van Frans Guyana in de Caribbean Cup, de wedstrijd eindigde in een 4-1 nederlaag. Beide teams uit poule A streden om de 3e plek en daarmee een nog kleine kans om door te gaan in de race om de Copa America. De nederlaag tegen Frans Guyana betekende het definitieve einde van een avontuur voor Papito Merencia en zijn teamgenoten, een 4e plaats in de eindronde van de Caribbean Cup bleek het hoogst haalbare.

Curaçao had het in de eerste helft zichtbaar moeilijk met de tegenstander, dit resulteerde in een 3-0 achterstand bij rust. In de tweede helft scoorde beide teams nog één doelpunt en dat bracht de eindstand op 4-1 in het voordeel van Frans Guyana.

Trinidad & Tobago en Cuba gaan rechtstreeks door naar de volgende ronde in de strijd om de Copa America omdat zij 1ste en 2e in de poule zijn geëindigd. Het bereiken van de laatste ronde in de Caribbean Cup was voor Curaçao een unieke prestatie, het land wist niet eerder zo ver in het toernooi te komen. Frans Guyana behoorde niet tot de beste nummers 3 uit de poules en is eveneens uitgeschakeld.
Eerder in het toernooi verloor Curaçao met 3-2 van Trinidad & Tobago en met dezelfde score, die pas in de allerlaatste seconde in hun nadeel tot stand kwam, van Cuba.