Ben jij klaar voor een creatieve middag met leeftijdsgenootjes? Doe dan mee aan de eerste ADO Kids-activiteit van dit seizoen. Op woensdag 6 november gaan we namelijk spandoeken maken!

Laat jouw creatieve kant zien en steun ADO Den Haag met een door onze ADO Kids gemaakt spandoek. Van 14:00 tot 16:00 uur kun je in de gracht van het Bingoal Stadion (ja, dat lees je goed!) aan de slag om jouw ADO Den Haag helden op een bijzondere manier te supporten. Het mooiste? Jouw kunstwerk wordt tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse op vrijdag 8 november opgehangen in het stadion. En als deelnemer krijg je ook nog eens een gratis ticket om er deze wedstrijd zelf bij te kunnen zijn. 

Praktische info:

  • Kosten: Gratis deelname (eten & drinken niet inbegrepen).
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Parkeren: Gratis op P2 bij de hoofdingang.

Let op: Deelname is alleen mogelijk als je geregistreerd bent als ADO Kids lid. Bij meer dan 50 aanmeldingen werken we met shifts, dus wees er snel bij! Meld je aan vóór zondag 3 november via de link en vermeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Meer informatie of vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk: Door mee te doen, geef je toestemming voor het maken en delen van foto’s op de sociale kanalen van ADO Den Haag en per e-mail naar deelnemers en ouders/verzorgers.

We zien je graag op 6 november om samen iets moois te maken.