Tijdens deze interlandperiode zijn vier spelers van ADO Den Haag actief voor hun nationale ploegen: Lee Bonis voor Noord-Ierland, Kilian Nikiema voor Burkina Faso, Sekou Sylla voor Guinee, en Silvinho Esajas voor Suriname. De eerste wedstrijden van deze cyclus zijn inmiddels gespeeld, waarbij alleen Lee Bonis minuten heeft gemaakt. De overige drie internationals bleven aan de kant tijdens de wedstrijden van hun teams.

Lee Bonis (Noord-Ierland)

Lee Bonis maakte zijn debuut voor Noord-Ierland in de interland tegen Wit-Rusland. Hij viel in de 76e minuut in, maar kon het verschil niet maken in een wedstrijd die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Noord-Ierland speelt dinsdag tegen Bulgarije in een volgende interland.

Wit-Rusland - Noord-Ierland 0-0

Noord-Ierland - Bulgarije
15 oktober, 20:45
Belfast, Noord-Ierland
Nations League

Kilian Nikiema (Burkina Faso)

Tijdens de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Burundi won Burkina Faso overtuigend met 4-1. Doelman Kilian Nikiema bleef echter de hele wedstrijd op de bank en kwam niet in actie. Zondag staat er nog een tweede kwalificatiewedstrijd op het programma.

Burkina Faso - Burundi 4-1

Burundi - Burkina Faso
13 oktober, 18:00
Abidjan, Ivoorkust
Afrika cup kwalificatie

Sekou Sylla (Guinee)

Guinee won hun thuiswedstrijd tegen Ethiopië overtuigend met 4-1. Helaas kwam Sekou Sylla niet in actie tijdens deze wedstrijd. Maandag speelt Guinee de return.

Guinee - Ethiopië 4-1

Ethiopië - Guinee
14 oktober, 21:00

Silvinho Esajas (Suriname)

In een spannende wedstrijd tegen Costa Rica speelde Suriname met 1-1 gelijk. Net als in eerdere interlands kwam Silvinho Esajas niet van de bank en moest hij de volledige wedstrijd toekijken.

Suriname – Costa Rica 1-1