Vrijdag 30 augustus was de laatste dag waarop supporters van ADO Den Haag de mogelijkheid hadden om een Seizoenkaart 2024-2025 aan te schaffen. De eindstand is dat ADO Den Haag ruim 10% meer Seizoenkaarten heeft verkocht dan vorig seizoen. Een krachtig signaal van Support!

ADO Den Haag kijkt met vertrouwen naar het komende seizoen, waarbij de groei in Seizoenkaarthouders moet bijdragen aan een goed gevuld en sfeervol Bingoal Stadion. De club bedankt iedereen die zijn steun heeft betuigd door een seizoenkaart te kopen en kijkt uit naar een succesvol seizoen waarin we samen nieuwe hoogtepunten hopen te beleven.

Meer thuiswedstrijden
Mooie bijkomstigheid is dat Seizoenkaarthouders met ingang van dit seizoen ook toegang hebben tot alle thuiswedstrijden van onze ADO Den Haag Vrouwen. De eerste wedstrijd thuiswedstrijd is direct een prachtig affiché als Feyenoord op bezoek komt in het Bingoal Stadion. Deze wedstrijd staat ingepland voor zondag 6 oktober, aftrap 16.45 uur.

Losse kaartverkoop
Supporters van ADO Den Haag die geen Seizoenkaart hebben aangekocht kunnen tot de winterstop eenvoudig een los wedstrijdticket bemachtigen. Let hierbij wel op dat je vooralsnog één ticket per ADO Den Haag-account kunt aanschaffen. Deze is eenvoudig aan te maken. Identificatie van het account is voor de thuiswedstrijden die reeds in de verkoop staan geen vereiste. 

Halve Seizoenkaart
Nu nog geen Seizoenkaart maar wil je de tweede Seizoenshelft wel bij alle wedstrijden van de partij zijn? Naar alle waarschijnlijkheid zal ADO Den Haag ook dit seizoen (december) weer een halve Seizoenkaart beschikbaar maken.