Deze week is het de laatste kans om een ADO Den Haag Seizoenkaart 2024-2025 te bestellen. Supporters hebben nog tot aanstaande vrijdag 15:00 uur om een Seizoenkaart aan te schaffen. De Seizoenkaart is nog altijd de meest voordelige manier om bij alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag aanwezig te zijn. Bestel hier direct je Seizoenkaart!

Zorg dat je op tijd bent met bestellen!
Heb je de bestelling voor vrijdag 15:00 uur afgerond en de volledige identificatieprocedure doorlopen? Dan zal je digitale barcode vrijdagmiddag online zichtbaar worden waarmee je toegang hebt tot deze thuiswedstrijd. Je digitale Seizoenkaart staat dan klaar in je ticketingomgeving. Klik rechtsboven op je naam en ga vervolgens naar 'Mijn Seizoenkaarten'.

Mocht het je niet lukken met bestellen of zijn er problemen bij het (identificatie)proces via iDIN? Stuur in dat geval een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien het niet lukt om voor vrijdag 15:00 uur te identificeren kun je uiteraard wel gewoon naar de wedstrijd. Vanaf 17:00 uur opent onze stadionkassa waar je op vertoon van een identiteitsbewijs niet alleen je account kunt laten identificeren maar ook een duplicaat meekrijgt van je bestelde Seizoenkaart. Op die manier kun je met je bestelde Seizoenkaart gewoon aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. 

Voordelige keuze
Een seizoenkaart blijft een zeer voordelige keuze voor trouwe supporters. Met gemiddeld tien thuiswedstrijden heb je de kosten van je Seizoenkaart er al uit. Mis deze kans dus niet en bestel je seizoenkaart vandaag nog!