De eerste vrijdagavondwedstrijd van het seizoen voor ADO Den Haag. Na de eerste twee wedstrijden met 1-1 gelijk gespeeld te hebben gaan we vrijdag voor de drie punten! De tegenstander FC Volendam is de competitie begonnen met twee nederlagen. De wedstrijd zal om 20:00 van start gaan in het Bingoal Stadion. Ben jij vrijdag van de partij? Hier lees je alles wat je moet weten voor je wedstrijdbezoek.

Feiten en weetjes

  • Mooie reeks: In de laatste vier ontmoetingen tussen ADO Den Haag en FC Volendam verloor ADO Den Haag niet (W3, G1). De laatste ontmoeting tussen beide ploegen was op 18 maart 2022 (1-1).
  • Oude bekende: Komende vrijdag komt oud-ADO spits Henk Veerman op bezoek in Den Haag. Na een jaar in het geel-groen te hebben gespeeld keerde hij terug naar Volendam. Veerman werd afgelopen seizoen topscorer van de Keuken Kampioen Divisie met 23 goals.
  • Ongeslagen start: Na 2 gelijke spelen kent ADO Den Haag een ongeslagen start. Indien ADO Den Haag vrijdag niet verliest, is het voor de eerste keer sinds 2016/17 dat er in de eerste 3 competitiewedstrijden niet verloren is.
  • Topscorer Van Mieghem: Daryl van Mieghem scoorde in beide wedstrijden een doelpunt. Daarmee is hij momenteel mede-topscorer van dit nog prille Keuken Kampioen Divisie seizoen.

KOOP NU JE TICKET

Iedereen met een persoonlijk ADO Den Haag-account kan eenvoudig één kaart kopen voor de wedstrijden tegen FC Volendam en Excelsior Rotterdam zonder de extra identificatiestappen te doorlopen. Het is echter nog wel een vereiste dat deze kaart gekoppeld is aan je eigen account. Kinderkaarten (t/m 12 jaar) kunnen op de wedstrijddag nog wel bij de stadionkassa aangekocht worden. Wil je dus samen met iemand naar de wedstrijd is het van belang dat diegene zelf een account registreert. 

Koop je kaart met een ADO Den Haag-account
Voor het duel tegen FC Volendam kun je dus eenvoudig en direct één kaart aanschaffen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop. Je kunt eenvoudig een nieuw ADO Den Haag-account registreren via ADO Den Haag-account registratie. Heb je al een ADO Den Haag-account? Dan is het meteen mogelijk om één ticket aan te schaffen via de online ticketomgeving.

ENTERTAINMENT VOOR DE WEDSTRIJD

Voor aftrap van de wedstrijd zal Robbie te Pas vanaf het veld zorgen voor een sfeerverhogende muzikale bijdrage. Kom dus op tijd naar het Bingoal Stadion. 

STADIONKASSA'S OP DE WEDSTRIJDDAG OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VANAF 14:00 UUR

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor alle vragen over kaartverkoop en eventuele identificatie van je account. Voor de wedstrijd tegen FC Volendam is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop!

Seizoenkaarthouders
Heb je jouw Seizoenkaart onverhoopt nog niet thuis ontvangen check dan allereerst of je een geïdentificeerd account hebt. Is deze nog niet geïdentificeerd, dan zijn er drie mogelijkheden om dat alsnog te doen. Je kunt online de stappen (iDIN) doorlopen om jouw account te identificeren, identificeer jouw account op vertoon van legitimatie in de Fanstore of maak jouw account compleet bij de stadionkassa op vertoon van een legitimatie. Heb je jouw fysieke Seizoenkaart nog niet fysiek ontvangen dan kun je deze digitaal ophalen in de online ticketomgeving. Klik op uw naam rechtsboven om vervolgens op 'Mijn Seizoenkaarten' te klikken. Klik op de gele button 'Toon Seizoenkaarten' voor digitale toegang. Mocht dit onverhoopt niet lukken kun je bij de Stadionkassa een duplicaat ophalen van jouw Seizoenkaart. 

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag heeft met ingang van vorig seizoen een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst gezet door te starten met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt:

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen.
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage.
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje.
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage.

ADO Den Haag wenst iedereen alvast een hele fijne wedstrijd!

Programmaboekje

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - FC Volendam, seizoen 2024-2025