De kogel is door de kerk. ADO Den Haag heeft zich definitief versterkt met de komst van Lee Bonis. De 25-jarige centrumspits komt over van Larne FC en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026.   

Bonis speelde sinds januari 2022 bij Larne FC, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen is geworden in de Noord-Ierse Premiership. De fysiek sterke spits had hierin een belangrijk aandeel met maar liefst zeventien treffers en zes assists. Daarnaast wist Bonis afgelopen seizoen ook in de nationale en internationale bekertoernooien elf keer het net te vinden en was hij eenmaal de aangever hiervan. Voor zijn overstap naar Larne FC speelde Bonis voor Portadown FC, waar hij eveneens zijn jeugdopleiding genoot.

In totaal kwam Bonis tot 123 wedstrijden op het hoogste niveau in zijn thuisland, waarin hij 47 keer het doel trof.

Presentatie Lee Bonis van ADO Den Haag

Technisch directeur Joris Mathijsen over de afgeronde transfer van Bonis: “We hebben een tijdje op de komst van Lee moeten wachten en zijn daardoor zeer verheugd dat hij nu eindelijk in Den Haag is. We zijn ervan overtuigd dat hij met zijn scorend vermogen en fysieke kracht van grote waarde kan zijn voor ADO Den Haag.”

Presentatie Lee Bonis van ADO Den Haag