In de laatste week van juni start de eerste selectie mannen van ADO Den Haag alweer aan de voorbereiding op het seizoen 2024-2025. Op donderdag 27 juni komt de selectie voor het eerst bijeen voor diverse medische testen. In de week hierna, op maandag 1 juli, staat de eerste training op het programma. Het betreft een open training die voor iedereen toegankelijk is. Het definitieve tijdstip volgt op een later moment.

Op zaterdag 6 juli start ADO Den Haag de oefencampagne met de traditionele wedstrijd tegen H.V.V. Laakkwartier. Dit duel vindt om 14:00 uur plaats op het complex van Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat. De kaartverkoop, die binnen korte termijn zal starten, verloopt via de kanalen van H.V.V. Laakkwartier. Op woensdag 10 juli is het Westlands Elftal de volgende oefentegenstander en dit duel wordt op het complex van vv Naaldwijk afgewerkt om 18:30 uur. Hierna oefent ADO Den Haag nog tegen Sparta Rotterdam en Patro Eisden uit België. Informatie over de kaartverkoop van deze oefenwedstrijden volgt op een later moment.

Trainingskamp in Zeeland
Van 22 tot en met 27 juli reist ADO Den Haag af naar Zeeland voor een trainingskamp. De exacte locatie moet nog bevestigd worden. Tijdens het trainingskamp zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden op 24 en 27 juli. De tegenstanders van deze oefenwedstrijden zijn nog niet bekend.

Hierbij het gehele programma van ADO Den Haag ter voorbereiding op seizoen 2024-2025:

oefenprogramma2425