De eerste mannenselectie van ADO Den Haag zal deze zomer afscheid nemen van een aantal spelers. Er zijn twaalf spelers in de selectie van afgelopen seizoen die over een aflopend contract beschikken en drie huurspelers keren terug naar hun club. 

Dhoraso Klas, Amir Absalem, Daryl Werker, Bart van Hintum, Jerry van Wolfgang, Gylermo Siereveld, Nick Marsman en Mohamed Hamdaoui hebben allemaal een aflopend contract welke niet zal worden verlengd. Hiernaast beschikken ook Timothy Derijck, David van de Riet, Tim Coremans en Malik Sellouki over een contract dat deze zomer eindigt. Voor dit viertal is het afscheid echter vooralsnog niet definitief. De club is op dit moment met Tim Coremans en David van de Riet in gesprek over een nieuwe verbintenis. Voor Timothy Derijck en Malik Sellouki beslist de club in een later stadium of het tweetal in aanmerking komt voor een langer verblijf in Den Haag. De huurspelers Henri Koudossou (FC Augsburg), Justin Ché (Brøndby IF) en Henk Veerman (FC Volendam) zullen terugkeren naar de clubs waar zij een contract hebben.

ADO Den Haag wil Dhoraso Klas, Amir Absalem, Daryl Werker, Bart van Hintum, Jerry van Wolfgang, Gylermo Siereveld, Nick Marsman, Mohamed Hamdaoui, Justin Ché, Henri Koudossou en Henk Veerman bedanken voor alles en wenst iedereen veel succes in hun verdere carrière. 

gino zwirs

Vertrek Gino Zwirs
Naast het vertrek van een aantal spelers zal ook Gino Zwirs de deur in Den Haag achter zich dicht doen. De fysiotherapeut, die bij ADO Den Haag in de jeugdopleiding en de laatste jaren voor het eerste mannenelftal actief was, maakt de overstap naar FC Utrecht en zal aldaar de medische staf versterken. De club wil Gino bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem veel succes bij zijn vervolgstap.