Na de interlandbreak hervat ADO Den Haag vrijdag weer de competitie. Met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen staat er direct een kraker op het programma voor het team van trainer Darije Kalezic. De Hagenaars zullen een goed resultaat moeten behalen om zicht te houden op de bovenste twee plekken die recht geven op directe promotie. Dat het geen makkelijke opgave zal worden is duidelijk. Van de laatste achttien wedstrijden verloren de Groningers er slechts één. In deze Alles Over lees je de benodigde informatie voor je wedstrijdbezoek, maar ook als je nog geen tickets hebt. 

Diverse vakken uitverkocht: kom dus op tijd!

De vakken F, G, H op de Aad Mansveld en de vakken L, M, N, O, P, Q, R (Haaglanden) zijn uitverkocht. Kom dus op tijd, want het zal druk gaan worden bij de toegangspoorten. Heb je nog geen tickets, zorg dat je er snel bij bent om deze te bestellen! Hoe je tickets kunt bestellen, lees je hieronder.

Tickets bestellen voor de wedstrijd? Zorg dat je een geregistreerd account hebt!

Let op: voor het duel tegen FC Groningen is het enkel mogelijk tickets aan te schaffen met een (geïdentificeerd) ADO Den Haag-account. Iedereen met een geïdentificeerd ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn enkel online te verkrijgen en dus niet te koop aan de stadionkassa (kinderkaarten uitgezonderd). Heb je nog geen ADO Den Haag-account of ga je voor het eerst tickets bestellen voor een wedstrijd van ADO Den Haag? Doorloop dan eenmalig alle stappen hieronder:

1. Registreer jouw ADO Den Haag account
2. Ga binnen je ADO Den Haag account naar mijn gekoppelde accounts en vervolgens ticketshop
4. Je komt terecht binnen de ADO Den Haag ticketomgeving waar je gaat naar het tabblad lidmaatschappen. Hier koop je voor EUR 1,- het ADO Den Haag-account
5. Identificeer je account middels een iDIN-check! (klik rechtsboven op je naam en vervolgens identificeren)
6. Gelukt?! De iDIN-check is na maximaal 24 uur afgerond!
7. Heb je dit proces eenmalig doorlopen dan kun je (nu en in de toekomst) gemakkelijk een kaart aankopen

Extra toelichting over dit proces kun je vinden op adodenhaag.nl/registratie.Heb je geprobeerd alle stappen te doorlopen maar lukt het onverhoopt niet om kaarten aan te schaffen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

Feiten en weetjes

  • Bijzondere dubbelslag?: ADO Den Haag won het heenduel met FC Groningen dit seizoen (0-1) en kan voor het eerst sinds 2013/14 beide competitiewedstrijden tegen de Groningers in één jaargang winnen (toen in de Eredivisie).
  • Productief in eigen huis: ADO Den Haag kwam in de laatste zeven thuisduels in de competitie minimaal twee keer tot scoren en kan voor de derde keer minimaal acht competitiewedstrijden op rij in eigen huis twee goals maken (9 in 1985 en 1993).
  • Groningse scoringsdrift: FC Groningen scoorde in de laatste vier Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden minimaal drie keer en kan dit voor het eerst in de clubgeschiedenis vijf Eredivisie of Eerste Divisie-duels op rij doen (4 keer eerder 4).
  • Ervaren aangever: Daryl van Mieghem (34 jaar) gaf dit Eerste Divisie-seizoen veertien assists en kan samen met Dusan Tadic (18 in 2022/23) de enige 34-jarige worden met minimaal vijftien assists in een Ere- of Eerste Divisie-jaargang sinds 2015/16.
  • De man in vorm: Romano Postema maakte acht KKD-goals in maart 2024 en kan de derde speler worden met minimaal negen KKD-goals in één kalendermaand in de afgelopen vijftien jaar, na Michael de Leeuw in maart 2010 (9 voor Veendam) en Thijs Dallinga in november 2021 (9 voor Excelsior).

Jubilea en entertainment

Afgelopen wedstrijd hebben twee spelers een bijzondere mijlpaal bereikt. Timothy Derijck speelde zijn 150ste wedstrijd in het shirt van ADO Den Haag en Bart van Hintum bereikte met 500 officiele duels een bijzonder jubileum. Beide spelers zullen na de warming-up kort in het zonnetje gezet worden. Daarnaast is in samenwerking met onze supportersvereniging ook weer voor een DJ gezorgd in aanloop naar het eerste fluitsignaal. DJ Spike-E zal deze wedstrijd plaatsnemen achter de draaitafel. 

STADIONKASSA'S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VRIJDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen FC Groningen is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen FC Groningen.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - FC Groningen, seizoen 2023-2024