ADO Den Haag en de gemeente Den Haag hebben de afgelopen periode zeer constructief overleg gehad over verdere verruiming van voorwaarden op kaartverkoop. Dankzij positieve ontwikkelingen en gezamenlijke inspanningen die zijn geleverd om de veiligheid in het stadion te verbeteren zal er snel een volgende stap in verruiming op kaartverkoop volgen. Hierbij zullen ADO Den Haag en Gemeente blijven evalueren en het kaartverkoopproces monitoren. Verdere duiding over wat dit precies zal betekenen voor de manier waarop supporters kaarten kunnen aankopen voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag volgt spoedig.  

ADO Den Haag heeft sinds 29 mei 2022 te maken met strenge maatregelen rondom de verkoop van kaarten. ADO Den Haag wil graag open en toegankelijk zijn voor iedereen die een bezoek wil brengen aan het Bingoal Stadion en we beseffen dat vanwege de gestelde voorwaarden dit extra drempels heeft opgeworpen. Ook voor de gemeente Den Haag is het belangrijk dat de inwoners van Den Haag kunnen samenkomen en dé voetbalclub van Den Haag de verbindende factor kan zijn voor de stad en haar inwoners. Cruciaal voor beide partijen is echter tegelijkertijd dat dit in een veilige omgeving kan. 

Algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal: “We hebben hard gewerkt aan de positieve ontwikkelingen bij de club en we zijn blij om te horen dat dit ook door de veiligheidsdriehoek gezien wordt. Hierin wil ik graag een groot compliment maken richting alle supporters van ADO Den Haag. Ze hebben laten zien hun club positief te steunen en dat zorgt ervoor dat we stappen in de goede richting kunnen zetten. Tot slot; We blijven ons inzetten voor een veilige en plezierige stadionbeleving waarbij we het als club belangrijk vinden om iedereen te kunnen verwelkomen die zich verbonden voelt met onze prachtige club’’.

Kaartverkoop ADO Den Haag - FC Den Bosch
Specifiek voor de wedstrijd ADO Den Haag – FC Den Bosch, zondag 11 februari, geldt deze verruiming nog niet. Voor deze wedstrijd is een één op één regeling van toepassing en dien je nog een volledig geregistreerd en geidentificeerd account te hebben om een kaart aan te kunnen schaffen.