Op zondag 12 november speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Het is één van de vier thuiswedstrijden die ADO Den Haag 's middags speelt en dus maken we van de gelegenheid gebruik om er een bijzondere familiedag van te maken. Met een topaffiche op het veld en heel veel leuke activiteiten rondom de wedstrijd, zal het een fantastische dag voor jong en oud worden! 

ADO Kids kunnen voor slechts EUR 2,50 een kaart bestellen

ADO-kids kunnen voor slechts EUR 2,50 een kaart aanschaffen op onze Lex Schoenmaker Tribune. Vorige keer bij Jong AZ was deze volledig uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent om jouw kaart te bestellen. Je kunt bij het bestellen ook een kaart bijkopen voor opa, oma, papa, mama, verzorger en/of begeleider zodat iedereen, die dat wil, gezellig mee kan. ADO Den Haag kan de steun uiteraard goed gebruiken, dus zorg dat je erbij bent! Is jouw kleine nog geen lid van onze ADO Kids Club? Bekijk meer informatie hier!

dsc 0029 01

Weer een volle Familietribune?!

De laatste wedstrijd die op zondagmiddag werd gespeeld (ADO Den Haag - Jong AZ) was een davernd succes. Een uitverkochte Familietribune zorgde toen voor een sfeervolle middag in het Bingoal Stadion. Daar gaan we zondag 12 november weer voor zorgen, deze mag je niet missen! 

Fanplein

Ben je van plan om te komen naar ADO Den Haag - SC Cambuur? Kom dan op tijd! We zorgen er namelijk voor dat er voor onze jongste fans verschillende activiteiten zijn voor onze jongste fans.

plattegrond kidsplein mfc

Street-training

Voorafgaand is er op het Fanplein naast de springkussens en schminkers ook een speciale Street training waarin trainers van de maatschappelijke activiteiten, die ADO Den Haag wekelijks uitvoert, alle fans warm willen draaien voor de wedstrijd van de later die dag! Alle kids tussen de 6 en 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Doe mee en laat jouw voetbaltalent zien!

Programma
De Street training is verdeeld in twee tijdszones. De eerste training start om 12.45 uur tot 13.15 uur. De tweede sessie zal van 13.30 uur tot 14.00 uur duren. De training is met vrije inloop en zal tot een maximum van 25 deelnemers kunnen oplopen. Hopelijk tot zondag 12 november!