De eerste periode is bijna voorbij en daarom worden binnenkort de Bronzen Kampioensschilden uitgereikt aan de beste speler, beste keeper, beste talent en beste trainer van de eerste periode. ADO Den Haag heeft in de eerste periode goede prestaties afgeleverd. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de selectiecommissie van de Bronzen Schilden. Zowel Daryl van Mieghem als onze hoofdtrainer Darije Kalezic maakt kans op een mooie individuele prijs.

Daryl van Mieghem is genomineerd voor ‘Beste Speler’ van de eerste periode. De buitenspeler kwam afgelopen zomer over van FC Volendam en was meteen belangrijk voor de ploeg uit Den Haag. In zes duels tot nu toe kwam de aanvaller tot twee doelpunten en vier assists. 

Darije Kalezić heeft een nominatie ‘Beste Trainer’ van de eerste periode in de wacht gesleept. De oefenmeester verloor pas één keer in de eerste acht wedstrijden. ADO Den Haag staat op dit moment op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Stem nu!

Vind jij ook dat onze hoofdtrainer Kalezic en Van Mieghem moeten worden uitgeroepen tot respectievelijk 'Beste Trainer' en 'Beste Speler' van de eerste periode? Stem dan nu via de link in de button hieronder. Supporters kunnen tot uiterlijk a.s. dinsdag 10 oktober 17:00 uur stemmen dus wees er op tijd bij!

De winnaars van de Bronzen Kampioensschilden worden op vrijdagavond 20 oktober tijdens de uitzending van ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt!