ADO Den Haag is verheugd aan te kondigen dat het Natascha van Grinsven-Admiraal heeft aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Van Grinsven-Admiraal zal vanaf medio juni starten in haar nieuwe rol.

Natascha van Grinsven-Admiraal komt over van Telstar, waar ze werd aangesteld als commercieel directeur van de Witte Leeuwen. Hier was ze verantwoordelijk voor het commerciële team in al zijn facetten waaronder sponsoring, strategie, ticketing, marketing, communicatie, merchandise en media. Voordat ze aan de slag ging bij Telstar was Natascha werkzaam bij de KNVB, waar ze verantwoordelijk was voor Sales en Events en heeft bijgedragen aan de realisatie van de KNVB Campus. Aan het begin van haar carrière werkte Natascha bij een groot evenementenbureau genaamd PBN, waarna ze vertrok naar een sportmarketingbureau in Zwitserland, waar ze verantwoordelijk was voor de accounts van onder meer Feyenoord en PSV.

(L-R)

Natascha is een sportvrouw in hart en nieren en zelf actief op de voetbalvelden te vinden. Naast een opleiding tot docent lichamelijke opvoeding studeerde Natascha af aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft ze een master in sportmanagement van het Johan Cruyff Institute op zak.

In haar toekomstige rol bij ADO Den Haag, die ze halverwege juni zal gaan starten, zal ze gaan bouwen aan een gezonde zakelijke en commerciële basis voor de club. Natascha brengt daarin waardevolle ervaring en passie mee om buiten het veld leiding te gaan geven in een voor de club belangrijke periode.

Vertegenwoordiger van de aandeelhouder Ignacio Beristain: “Met de benoeming van Natascha van Grinsven-Admiraal als onze nieuwe CEO leggen we een solide basis voor de toekomst. We zijn toegewijd aan ADO Den Haag en weten dat het een bijzondere club is die hands-on management nodig heeft. We hebben een groot aantal kandidaten gesproken met zeer uiteenlopende achtergronden. Wij zijn ervan overtuigd dat Natascha van Grinsven-Admiraal de hands-on ervaring en mentaliteit heeft die nodig is om de organisatie te leiden. Natascha heeft bij Telstar al bewezen dat je als club iets kunt bereiken als je samenwerkt met iedereen die de club lief heeft en wil zien slagen. Het betrekken van supporters, sponsoren, de technische staf, medewerkers en vrijwilligers en vervolgens hetzelfde najagen is daarin één van de grootste uitdagingen. We weten dat Natascha met haar vastberadenheid en ideeën voor positieve energie in Den Haag zal zorgen en kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan."

(L-R)

Natascha van Grinsven-Admiraal: “Het is fantastisch om deze stap te mogen zetten. Ik ben trots op het werk dat ik bij Telstar heb gedaan en kijk ernaar uit om mijn tijd en passie in deze prachtige club te steken. ADO Den Haag is een voetbalclub waar al veel ingrediënten aanwezig zijn voor eredivisievoetbal. Het is een club met een rijke historie, een enorme betrokkenheid van supporters en veel bevlogen stakeholders. Tegelijkertijd is ADO Den Haag echter ook een club waar veel gebeurd is en het na jaren van onzekerheid de komende periode belangrijk is een duidelijke visie uit te dragen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat we allemaal aan hetzelfde doel werken, een stabiele basis creëren en met ambitie bouwen aan de toekomst. De mensen in deze regio waarderen hard werken en toewijding en ik kijk ernaar uit om de handen uit de mouwen te steken.”