De ruim 3.600 Seizoenkaarthouders die afgelopen seizoen als Seizoenkaarthouder aan de club verbonden waren hebben vanaf nu de mogelijkheid om de Seizoenkaart te verlengen. Speciaal voor deze groep loyale en trouwe supporters zullen de prijzen van een Seizoenkaart gedurende de verlengperiode ongewijzigd blijven. De verlengperiode loopt tot 7 juni 23:59 uur. Vanaf 8 juni zal het, voor iedereen die afgelopen seizoen geen Seizoenkaart had, mogelijk worden een nieuwe Seizoenkaart aan te schaffen. 

Met een Seizoenkaart ben je verreweg het voordeligst uit om, ook volgende seizoen, de wedstrijden in het stadion te beleven. Binnen (gemiddeld) 10 wedstrijden, oftewel iets meer dan de helft van het totaal aantal thuiswedstrijden, heb je jouw Seizoenkaart al terugverdiend. Na 7 juni ziet ADO Den Haag zich gedwongen op de Seizoenkaartprijzen voor het eerst sinds jaren te indexeren maar deze prijsverhoging geldt dus tot 7 juni niet voor huidige Seizoenkaarthouders.

 actiebtn verleng 

Stadionplattegrond
Daarnaast wil ADO Den Haag graag aanbod creëren zodat je als supporter de wedstrijdbeleving krijgt die bij je past. Die wedstrijdbeleving is voor iedereen anders. Om die reden worden de vakken Q, R, S op de stadionplattegrond met een andere kleur aangeduid om aan te geven dat men hier gegarandeerd is van het feit dat men comfortabel en zittend de wedstrijden van ADO Den Haag kan beleven. Wil je van vak wisselen dan kan dit gemakkelijk binnen de online omgeving alvorens je jouw Seizoenkaart verlengt.

prijstabel verlengers site

Lex Schoenmaker Familietribune
Iedereen kan op de Lex Schoenmakertribune een Seizoenkaart aankopen. Voor kinderen is dat op deze tribune extra voordelig. Speciaal voor gezinnen is er daarnaast ook het Familiepakket. Het familiepakket is beschikbaar voor minimaal 1 volwassene en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Vul het formulier Familiepakket aanvragen in dan nemen we z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bestel je een familiepakket dan ontvang je 10% korting op de Seizoenkaarten binnen dit pakket.

Ooievaarspashouders
Wil je een Seizoenkaart aanschaffen en ben je in het bezit van een geldige Ooievaarspas dan kun je deze eveneens verlengen. In samenspraak met de gemeente kan er ook dit seizoen gebruik gemaakt worden van de korting. Ooievaarspashouders met een Seizoenkaart ontvangen een persoonlijke mail waarin staat aangegeven hoe je wederom van de korting gebruik kunt maken. 

Verlengen
Je Seizoenkaart staat reeds voor je klaar en is gemakkelijk te verlengen via onderstaande gele button. Let op! Gedurende het afgelopen seizoen is ADO Den Haag overgestapt op een andere ticketingomgeving. Heb je nog geen nieuwe registratie aangemaakt ga dan naar login.adodenhaag.nl voor éénmalige registratie. Klik hier voor de volledige uitleg over deze éénmalige registratie.

Betaling kan via Ideal of, gedurende de verlengperiode, doormiddel van een automatische incasso in drie termijnen (incasso 8 juni, 1 juli, 1 augustus). Hiervoor wordt additioneel EUR 2,50 per incassomoment in rekening gebracht.

actiebtn verleng 

Vragen en voorwaarden!?
Heb je vragen over het bestellen van een Seizoenkaart? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de over de voorwaarden? Kijk dan op adodenhaag.nl/voorwaarden23-24