UPDATE 6-3-2023: 

Vanuit de gemeente Oss heeft ons het bericht bereikt dat de kaartverkoop omtrent de wedstrijd TOP Oss - ADO Den Haag verder is aangescherpt. TOP Oss mag uitsluitend nog fysieke kaartverkoop hanteren en daarnaast is de uitregeling voor deze wedstrijd ook aangepast. De autocombi-regeling is, ondanks eerder vooroverleg, verboden en ook de buscombiregeling is aangepast. 

Autocombi niet toegestaan
Supporters van ADO Den Haag die reeds een autocombi-kaart hadden bemachtigd krijgen de mogelijkheid om deze om te zetten naar een buscombi-kaart. Wij verzoeken iedereen met een autocombi kaart via de link 'Auto-Buscombi TOP Oss' aan te geven of je van het buscombi-ticket gebruik wenst te maken en akkoord te gaan met de meerprijs van EUR 20,-. Betaling geschiedt voorafgaand aan de uitwedstrijd op vrijdag 10 maart bij de stadionkassa. 

Indien je de keuze maakt niet mee te gaan met de buscombi willen we je verzoeken het formulier in te vullen zodat we het bedrag uiterlijk binnen twee weken kunnen terugstorten op je rekening. 

Aangepaste buscombi
Omdat er vanwege het schrappen van de autocombi meer bussen zullen afreizen naar TOP Oss zijn ook de tijden iets aangepast. De instapprocedure start om 16:45 uur en vervolgens zullen we vanaf 17:30 afreizen naar Oss. Iedereen met kaarten voor de uitwedstrijd ontvangt hierover overigens nog een persoonlijk bericht.

3-3-2023

ADO Den Haag speelt in vier dagen twee uitwedstrijden. Op vrijdag 10 maart gaat de ploeg van Dick Advocaat op bezoek bij TOP Oss. Op maandag 13 maart staat de uitwedstrijd bij FC Eindhoven op het programma. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot donderdag 9 maart 17:00 uur voor TOP Oss en tot vrijdag 10 maart (17:00 uur) voor FC Eindhoven. Voor beide wedstrijden geldt een verplichte auto/buscombi en er zijn voor beide wedstrijden 450 kaarten beschikbaar. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Kaartprijzen en informatie over kaartverkoop
Alle informatie tref je op de ticket-info pagina's van de betreffende wedstrijd. Klik hieronder voor prijzen, voorwaarden en kaartverkoop. 
Vrijdag 10 maart, aftrap 20:00 uur:      TOP Oss - ADO Den Haag
Maandag 13 maart, aftrap 20:00 uur:  FC Eindhoven - ADO Den Haag