Maandag 6 maart treft ADO Den Haag Heracles Almelo in het eigen Bingoal Stadion. De ploeg uit Almelo is de huidige nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie en maakt, met een voorsprong van acht punten, grote kans om directe promotie af te dwingen. Voor ADO Den Haag is deze wedstrijd echter cruciaal in de strijd om de derde periode. Alleen een overwinning lijkt voldoende om het lot in eigen handen te houden wanneer de ploeg volgende week afreist naar TOP Oss. 

FEITEN EN WEETJES

  • Solide verdediging: ADO Den Haag is dit kalenderjaar de ploeg in de Keuken Kampioen Divisie met de minste schoten op doel tegen (19) en de minste tegengoals (5).
  • Oppassen voor invallers: Geen ploeg maakte dit seizoen in de Eerste Divisie meer doelpunten via invallers dan Heracles (10); in de voorgaande drie seizoenen in de Eredivisie samen maakten de Almeloërs ook tien goals via invallers.
  • Jong Talent: Hoewel Finn van Breemen dit seizoen in slechts 1198 van de maximale 2340 speelminuten in actie kwam in de Keuken Kampioen Divisie, verrichtte alleen Tyrese Asante (63) meer uitverdedigende acties voor ADO Den Haag dan de 20-jarige verdediger (58).
  • Gevaarlijk: Emil Hansson is topscorer van de Keuken Kampioen Divisie (15 goals) terwijl ook niemand meer assists gaf in de competitie (14, net als Koen Kostons), in zijn eentje was de Heracles-speler bij slechts twee goals minder betrokken (29) dan ADO Den Haag dit hele seizoen maakte (31).

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om één kaart te bestellen, enkel online. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen, dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Nog geen registratie? 
Doorloop eenmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te registreren? stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig geregistreerd? 
Heb je bovenstaand registratie en verificatie proces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS 

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassene geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - Heracles Almelo.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Heracles Almelo, seizoen 2022-2023