ADO Den Haag is solidair met de supporters die zondag helaas niet mogen afreizen naar Stadion De Vliert voor de wedstrijd FC Den Bosch - ADO Den Haag. Enkel de medewerkers van de club die functioneel aanwezig dienen te zijn reizen naar Den Bosch. 

Afgelopen week werd ADO Den Haag verrast met het nieuws dat de lokale autoriteiten in Den Bosch hadden besloten dat het duel van zondag toch zonder uitpubliek gespeeld moet worden. In eerder stadium was aangegeven dat supporters van ADO Den Haag wel konden afreizen naar dit duel om de ploeg te ondersteunen in deze belangrijke weken. 

Algemeen Directeur Edwin Reijntjes legt uit waarom de club dit besluit heeft gemaakt: “In de huidige fase van het seizoen waarin we serieus meedoen om de periodetitel kunnen we de Haagse support juist goed gebruiken. Het nieuws dat er geen uitsupporters aanwezig mochten zijn overviel ons daardoor extra zeer. Het voelt voor ons op dit moment niet logisch om wel naar Den Bosch af te reizen en kiezen wij ervoor solidair te zijn met de supporters, waarvan er velen al een ticket hadden bemachtigd voor deze wedstrijd. We hopen met dit statement duidelijk te maken dat we het een slechte gang van zaken vinden en hopen dat dit in de toekomst voorkomen wordt."

ADO Den Haag had in eerdere communicatie aangekondigd dat de fans, die een kaartje hadden gekocht voor het uitvak, binnen een week de aanschafprijs van het buscombi-ticket teruggestort krijgen.