Sinds lange tijd mag ADO Den Haag weer eens thuis aantreden in het TOTO KNVB bekertoernooi. Op donderdag 9 februari is eredivisionist Go Ahead Eagles de tegenstander. Buiten de kans op het behalen van de kwartfinale is er nog een belangrijke reden waarom jij deze wedstrijd niet mag missen. ADO Den Haag neemt namelijk in de rust afscheid van een aantal belangrijke spelers die in de afgelopen jaren veel voor de club hebben betekend.

ADO Den Haag – Go Ahead Eagles
Allereerst de wedstrijd in de 1/8ste finales van het bekertoernooi. Het is nog niet zo lang geleden dat ADO Den Haag tot de laatste zestien reikte. In 2020/2021 werd ADO Den Haag op bezoek bij Vitesse uitgeschakeld (2-1). Voor de laatste thuiswedstrijd in deze ronde van de beker moeten we echter veel verder terug. Sterker nog, ADO Den Haag speelde slechts één keer eerder in deze ronde van de beker na de overgang van het Zuiderpark. Dit jaar dus echter een nieuwe kans om ver te komen in het bekertoernooi en natuurlijk hopen we dat jij daarbij van de partij bent.

BTN TICKETS

Verruiming kaartverkoop: schaf een extra kaart aan
Voor deze wedstrijd geldt daarbij een verdere verruiming op kaartverkoop. Iedereen met een geregistreerd en geverifieerd account heeft namelijk de mogelijkheid om naast zijn eigen kaart een extra kaart bij te kopen. Seizoenkaarthouders kunnen dus één extra kaart bijkopen. Halve Seizoenkaart-, Clubkaarthouders en iedereen met een geverifieerd ADO Den Haag-account hebben de mogelijkheid om één kaart voor zichzelf aan te schaffen en een kaart aan te schaffen voor een vriend, kennis of familielid. De persoon die de kaart aanschaft is t.a.t. verantwoordelijk voor de aangekochte kaart.

Een passend afscheid
En dan is er nog één belangrijke reden waarom je deze avond niet mag missen. ADO Den Haag neemt namelijk afscheid van een aantal spelers die veel voor onze club hebben betekend. Helaas zijn er verschillende redenen waarom deze spelers niet eerder het afscheid hebben gekregen dat ze wel verdienen, gelukkig kunnen we dat deze avond meer dan goedmaken. Wij kijken in ieder geval uit naar een bijzondere avond met een weerzien van voor ADO Den Haag zeer belangrijke spelers. Het feit dat zij nog altijd graag bij ADO Den Haag komen zegt veel over de kracht van Onze Trots - ADO Den Haag.

visual afscheid speler