ADO Den Haag speelt op woensdag 16 november de (verplaatste) thuiswedstrijd tegen Roda JC. De kaartverkoop voor Clubkaarthouders is van start gegaan. Na deze wedstrijd zal er een korte 'WK-break' volgen. Op zondag 11 december hervat ADO Den Haag de Keuken Kampioen Divisie met een uitwedstrijd tegen Almere City. 

In eerste instantie zou de wedstrijd tegen Roda JC gespeeld worden op zondag 20 november om 20:00 uur. De KNVB heeft, mede vanwege de verschoven start van het WK, besloten deze wedstrijd naar voren te halen. Woensdag 16 november zal er dus, eveneens om 20:00 uur, afgetrapt worden in het Bingoal Stadion. 

Kaartverkoop voor Clubkaarthouders

Clubkaarthouders hebben net als bij de wedstrijd tegen VVV-Venlo weer de mogelijkheid een toegangskaart aan te kopen voor deze wedstrijd. Dit kan door in te loggen in de persoonlijke ADO Den Haag omgeving. Een fysieke Clubkaart is hiervoor niet nodig, inloggen kan met je emailadres. Indien je meerdere accounts hebt wordt er om een relatienummer gevraagd. Indien deze niet bij jou bekend is kun je deze opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor iedereen die nog niet in het bezit is van een Clubkaart is het mogelijk nog om voor woensdag een Clubkaart aan te vragen. Voor EUR 2,50 is de Clubkaart digitaal aan te vragen waarna je kunt inloggen en één toegangskaart (op naam) kunt bestellen. Op de wedstrijddag zijn uitsluitend online aankopen mogelijk. De stadionkassa's dienen uitsluitend als informatiepunt. 

Extra ID-controle
Bij de toegang tot het Bingoal Stadion zal de komende thuiswedstrijden wederom een extra ID-controle van toepassing zijn. De naam waarmee je een toegangskaart aankoopt, dus de naam waarop je clubkaart geregistreerd staat, dient overeen te komen met de naam op je legitimatiebewijs. Zorg dus dat je een legitimatiebewijs bij de hand hebt bij toegang tot het Bingoal Stadion.