Op woensdag 12 oktober stond al weer de derde ADO Den Haag clinic in samenwerking met WSDH op het programma. Deze editie was het Heeswijkplein in Moerwijk dé locatie voor een sportieve dag! Meer dan 60 kinderen kwamen op het geel groene plein af om actief mee te doen! 

Van 14:00 uur tot 16:30 uur was het Heeswijkplein in Den Haag geel groen gekleurd en vol met verschillende leuke ADO Den Haag activiteiten. Zo was er een stormbaan, een gatenbord en een clinic waarbij bewegen en voetbal centraal stonden. Uitvoerend partner Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) ondersteunde met enkele coaches de attractieactiviteiten en trainingsonderdelen en trainers van ADO Den Haag waren aanwezig voor de clinics. 

221012ab19995

De winnaars van de verschillende activiteiten gingen niet met lege handen naar huis en kregen een ADO Den Haag goodybag. 

Helaas was de ADO Den Haag clinic op het Heeswijkplein wel de laatste van dit jaar. De eerstvolgende clinic is pas weer op 22 Maart 2023, de locatie is dan het Oranjeplein in Den Haag! Hou de ADO Den Haag kanalen in de gaten en blijf op de hoogte van (voetbal)activiteiten van onze kidsclub en/of maatschappelijke activiteiten!

221012ab35013