De gezondheidscijfers binnen de Gemeente Den Haag liegen er niet om. Ongeveer vijftig procent van onze inwoners leidt aan beweegarmoede en heeft overgewicht én in sommige stadsdelen liggen deze cijfers zelfs boven de 60% (Gezondheidsmonitor 2021, GGD Haaglanden). Als grootste sportclub van de regio voelt ADO Den Haag zich verantwoordelijk om hier wat aan te doen. In samenwerking met de KNVB is deze week het nieuwe programma KicksFit ADO Den Haag van start gegaan op h.v.v. Laakkwartier. Samen met ervaren coaches kan iedereen nu met ons aan de slag om persoonlijke doelen uit te stippelen en te bereiken.

KicksFit ADO Den Haag is een nieuw en uniek concept van de KNVB en ADO Den Haag, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. ADO Den Haag gelooft in de kracht van dit trainingsprogramma en wil de inwoners van haar regio een flexibele mogelijkheid bieden om aan hun gezondheid te werken. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én tegelijkertijd sterker worden.

GRATIS OPENINGSACTIE
Eerst even kennis maken met het programma?! Schrijf je nu via kicksfit.nl/openingsactie-denhaag/ en sport de gehele maand oktober gratis en vrijblijvend, zonder vast te zitten aan een automatisch doorlopend abonnement! Hierbij kun je op basis van het rooster onbeperkt kiezen voor de beschikbare trainingsmomenten.

Om extra te motiveren zullen vanaf november de abonnees hun eigen ADO Den Haag outfit ontvangen. Wacht dus niet langer, probeer het uit en doe mee!