ADO Den Haag krijgt van de lokale driehoek beperkte ruimte als het gaat om het bezoeken van thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion. Voor de thuiswedstrijden betekent dit vooralsnog een verruiming op de Lex Schoenmakertribune waar ADO Kids-club leden en bestaande partnerclubs van ADO Den Haag de mogelijkheid krijgen kaarten aan te kopen voor thuiswedstrijden. Daarnaast zal ADO Den Haag de ruimte binnen de bestaande beperkingen benutten om een Seizoenkaart tot de winterstop aan te bieden. Op die manier doet ADO Den Haag er alles aan om supporters in de gelegenheid te stellen bij thuiswedstrijden aanwezig te kunnen zijn. Het zijn niet de versoepelingen zoals gehoopt maar wel een eerste stap op weg naar verdere normalisatie van maatregelen.

ADO Den Haag is nog altijd verplicht na elke wedstrijd een nieuwe vergunningsaanvraag te doen voor het kunnen organiseren van thuiswedstrijden. Tot nader communicatie zijn dit echter de beperkingen die van toepassing zijn. Deze beperkingen hebben grote invloed op de wedstrijdbaten en horecaopbrengsten en raken ADO Den Haag hard. Daarnaast wil ADO Den Haag, met het Bingoal Stadion als ontmoetingsplek, mensen samenbrengen. Iets wat met deze beperkende maatregel helaas slecht zeer beperkt mogelijk is. Er is ADO Den Haag dan ook veel aan gelegen snel volgende stappen te kunnen zetten.

Lex Schoenmaker Familietribune:

De eerste stap is nu dus een verruiming van maatregelen op de Lex Schoenmakertribune waarbij kinderen van bestaande partnerclubs en ADO kids-club leden weer in gelegenheid worden gesteld ADO Den Haag te bezoeken. Natuurlijk is ADO Den Haag is blij dat onze jeugd en daarmee onze potentiële supporters van de toekomst op deze manier in ieder geval weer een bezoek aan ADO Den Haag kunnen brengen.

Seizoenkaart zes wedstrijden
Daarbij heeft ADO Den Haag zich hard gemaakt om de Seizoenkaart in een iets andere vorm te mogen verkopen. Omdat kaartverkoop per wedstrijd nog altijd aan banden ligt komt ADO Den Haag met een alternatief voor de reeds bestaande Seizoenkaart. Supporters van ADO Den Haag wordt een alternatief geboden met een Seizoenkaart voor zes wedstrijden tot de winterstop. Volgende week meer over de voorwaarden, prijzen en de mogelijkheden tot aankoop van deze Seizoenkaart voor zes wedstrijden.