KicksFit is een nieuw en uniek concept van de KNVB, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. ADO Den Haag gelooft in de kracht van dit trainingsprogramma en wil de inwoners van haar regio een flexibele mogelijkheid bieden om aan hun gezondheid te werken.

Zo kan jij gewoon lekker voetballen én tegelijkertijd sterker worden. En we hebben goed nieuws, vanaf 3 oktober 2022 kan je workouts boeken bij KicksFit ADO Den Haag. De workouts worden gegeven op het veld van voetbalclub H.V.V. Laakkwartier en zijn tot stand gekomen door een samenwerking met ADO Den Haag. Wij maken alleen gebruik van de faciliteiten en zijn verder niet clubgebonden; iedereen vanaf 18 jaar is dus van harte welkom!

Gratis openingsmaand bij KicksFit ADO Den Haag!

Eerst even kennis maken met het programma?! Schrijf je nu via https://kicksfit.nl/openingsactie-denhaag/ en sport de gehele maand oktober gratis en vrijblijvend, zonder vast te zitten aan een automatisch doorlopend abonnement. Hierbij kun je op basis van het rooster onbeperkt kiezen voor de beschikbare trainingsmomenten.

Waarom Kicksfit ADO Den Haag?

  • Het is de ideale full body workout voor voetballiefhebbers
  • Train zonder verplichtingen en wanneer jij wil
  • Je lidmaatschap is op elke KicksFit locatie in Nederland geldig
  • Trainen doe je altijd op jouw niveau
  • Al KNVB-lid? Dan krijg je 40% korting op je abonnement

kicksfit poster locatie den haag openingsmaand voorkant