ADO Den Haag gaat op maandag 12 september op bezoek bij Jong FC Utrecht, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd van het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot 10 september om 12:00 uur. De regeling betreft een verplichte buscombi. In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Let op: voor deze uitwedstrijd gelden aangescherpte maatregelen. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuw Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het instappen van de bussen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Utrecht. Fouilleren zal in Den Haag plaatsvinden. Hierdoor mogen supporters geen drinken (zowel flesjes als blikjes) meenemen.

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 22,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:45 uur waarna we uiterlijk om 18:30 zullen vertrekken op weg naar Utrecht. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check en fouillering wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving