De vakantie is voorbij en dat betekent dat lunchroom Haags Kwartiertje in het Bingoal Stadion weer is geopend. Dit is dé plek waar je doordeweeks terecht kunt voor een lekker kopje koffie en heerlijke lunch. 

Samenwerking met ROC Mondriaan
ADO Den Haag exploiteert deze lunchroom in samenwerking met ROC Mondriaan. Zo kunnen wij binnen een professionele omgeving studenten de fijne kneepjes van het horeca-vak leren. 

Vakanties en grote evenementen in het stadion
De samenwerking met ROC Mondriaan zorgt er wel voor dat we rekening dienen te houden met schoolvakanties. Ook geldt voor een aantal grote evenementen in het stadion dat de lunchroom gesloten zal zijn. De specifieke data dat de lunchroom niet geopend zal zijn tref je hieronder. Op wedstrijddagen bieden wij een apart arrangement voor zakelijke relaties en is reserveren wel noodzakelijk.

Gesloten  
 September  14, 15, 19, 20
 Oktober 12, 22 t/m 30
 December 24 t/m 31
 Januari 2023 1 t/m 8
 Februari  18 t/m 26
 April  29, 30
 Mei 1 t/m 7

 Openingstijden en reserveren
Bij lunchroom ‘Haags Kwartiertje’ kun je dus in de regel van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur -17.00 uur terecht. De entree is via de hoofdingang van het Bingoal Stadion. Reserveren is niet nodig tenzij u met grote groepen komt eten. Vanaf 8 personen kunt u reserveren door te bellen met 070 305 4500. Onderin dit bericht een aantal data dat we i.v.m. vakanties of evenementen gesloten zijn. 

Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met onze lunchroom Haags Kwartiertje.