ADO Den Haag gaat op vrijdag 19 augustus op bezoek bij MVV Maastricht, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze tweede uitwedstrijd van het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot woensdag 17 augustus om 12:00 uur. De regeling betreft een verplichte buscombi. In totaal zijn er 230 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Let op: voor deze uitwedstrijd gelden aangescherpte maatregelen. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaart en clubkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoen- en Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoen- en Clubkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuw Seizoen- of Clubkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen. Gedurende de zomervakantie is de Fanstore geopend op donderdag en zaterdag.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het instappen van de bussen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Maastricht. Fouilleren zal in Maastricht plaatsvinden. Ongeopende flesjes en blikjes zijn toegestaan. Alcohol in de bus is verboden!

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 29,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 15:30 uur waarna we uiterlijk om 16:00 zullen vertrekken op weg naar Maastricht. Er zal één tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving