ADO Den Haag presenteert met trots het nieuwe thuis- en uittenue van seizoen 2022-2023. In het ontwerp is meer dan ooit aandacht voor de stad en de historie van ons ADO Den Haag. The Harbour Club, met een prachtig uitzicht over de skyline, was dit jaar dan ook de uitgelezen locatie voor de fotoshoot. De wedstrijdshirts zijn vanaf nu tot uiterlijk zondag 17 juli middels een pre-order te bestellen. In de week voor de open dag (31 juli) krijg je dan als eerste, het door jou gekozen shirt thuisgestuurd. De open dag is de eerste mogelijkheid om het shirt direct te verkrijgen.  

site thuis 1

ADO Den Haag thuisshirt 2022-2023
Het thuistenue bestaat weer uit onze klassieke geel-groene kleuren, welke we al jaren met trots dragen. De verticale banen lopen niet alleen in het shirt maar ook in de mouwen door wat het shirt een frisse uitstraling geeft. In alle groene banen komt het stadswapen terug waarmee de verbondenheid met de stad tot uitdrukking komt.

site thuis 4 1

Met Hommerson als hoofdsponsor keert ook een oude bekende terug op het wedstrijdshirt. Niet met het blauwe vlak maar het logo in de kleuren van het shirt. Verder bevat het thuisshirt een V-hals met gevouwen kraag wat het shirt een stoere uitstraling geeft. Ook aan de binnenkant van de hals weer aandacht voor details met de woorden -Strijd, Passie, Haagse Bluf-.

site uit 1

ADO Den Haag uitshirt 2022-2023
Uitwedstrijden zal ADO Den Haag dit jaar in het blauw uitkomen. In dit shirt gaat de aandacht uit naar onze roots. In het donkerblauw is namelijk een beeltenis van het Zuiderparkstadion zichtbaar. Een ode aan vervlogen tijden en de historie van Onze Trots.

site uit 4

In tegenstelling tot het thuisshirt heeft dit shirt geen kraag maar enkel een donkerblauwe V-hals die overloopt in lichtblauw zoals in de mouwen. De sponsoren, rugnummers en het Errea logo zijn in het wit, dit met uitzondering van het kroontje van onze hoofdsponsor.

Keepersshirts en kindermaten
Ook de keepershirts zijn te bestellen als pre-order. Voor de kindermaten moeten we echter nog even geduld hebben. Deze zijn vanaf de Open Dag op zondag 31 juli verkrijgbaar. Op wedstrijdshirts voor kinderen (betreft alle kindermaten) zal Hommerson Casino niet als sponsor zichtbaar zijn. Hierover snel meer! 

Pre-order jouw favoriete wedstrijdshirt!
De wedstrijdshirts van ADO Den Haag 2022-2023 kun je vanaf nu tot zondag 17 juli als pre-order bestellen in onze officiële webshop. Dit geldt zoals gezegd alleen voor de volwassen maten (S t/m 6XL). Natuurlijk kan je ook kiezen voor bedrukking van je eigen naam en nummer of natuurlijk die van jouw favoriete ADO Den Haag speler. 

Pre-order nu direct via onze officiële webshop!