Samy Bourard en Hervé Matthys hebben ADO Den Haag definitief verlaten. ADO Den Haag was in gesprek met beide spelers over een eventuele verlenging van het aflopende contract, maar daar is niets uitgekomen. De bestemmingen voor Bourard en Matthys zijn respectievelijk Israël en België. Ook Benjamin Reemst heeft een nieuwe bestemming gevonden, de middenvelder vertrekt naar FC Dordrecht.

Samy Bourard
Samy Bourard heeft een contract getekend bij Hapoel Hadera, dat uitkomt op het hoogste niveau in Israël. De aanvallende middenvelder streek in 2020 neer in Den Haag. Daarvoor kwam de Belg uit voor Anderlecht, VV St. Truiden en FC Eindhoven. Gedurende zijn periode bij ADO Den Haag maakte Bourard kort de overstap naar het Hongaarse Fehérvár, waarna hij weer terugkeerde in de Hofstad. In totaal droeg Samy Bourard 57 keer het shirt van ADO Den Haag in officiële duels. Hierin scoorde de 26-jarige middenvelder elf keer en was hij goed voor drie assists.

Hervé Matthys
Deze week werd officieel bekendgemaakt dat Hervé Matthys verkast naar Beerschot in België, waardoor hij dus terugkeert naar zijn geboorteland. Matthys was afgelopen seizoen een vaste waarde in het eerste elftal van ADO Den Haag en kwam maar liefst tot 41 duels in competitie, beker en de play-offs. 

Benjamin Reemst
Benjamin Reemst was al eerder vertrokken bij ADO Den Haag. Twee weken geleden werd bekend dat de middenvelder voor twee seizoenen tekent bij FC Dordrecht.

ADO Den Haag wenst Samy, Hervé en Benjamin veel succes bij hun nieuwe clubs!