Nog één wedstrijd. De absolute finale voor dat ene doel! Met een late gelijkmaker in Rotterdam ligt alles open voor de wedstrijd zondag. Met een volgepakt Cars Jeans Stadion gaan we er alles aan doen om samen promotie af te dwingen. Samen op een Missie, nog één FINALE. Come on the Hague!

Feiten en weetjes; ADO Den Haag - Excelsior

 • ADO Den Haag en Excelsior treffen elkaar voor de vierde keer dit seizoen; beide ploegen wonnen in de reguliere competitie één keer.
 • Excelsior verloor nog nooit een finaleduel in de play-offs om promotie/degradatie en sloot deze altijd succesvol af (W4, G5), maar hetzelfde geldt voor ADO Den Haag (W1, G3).
 • ADO Den Haag verloor geen van de laatste acht thuisduels in alle competities (W5, G3), de laatste langere ongeslagen reeks van de Hagenaren in eigen huis dateert van februari-september 2003 (11).
 • Sem Steijn was namens ADO Den Haag verantwoordelijk voor de meeste schoten (12) en gecreëerde kansen (10) tijdens de play-offs, in totaal was hij bij precies de helft van alle schoten van de Hagenaars deze nacompetitie direct betrokken (44).

Kom op tijd; unieke sfeeractie en vol programma

Natuurlijk pakken we uit zondag! Op alle publieke tribunes wordt door ADO Den Haag samen met de supportersverenigingen Haagsche Bluf, Fansupport & FCDH hard gewerkt om iets unieks te realiseren. Maarliefst 13.000 shirt zullen het Cars Jeans Stadion geel-groen laten kleuren.

shirtactie

Entertainment

Heldenplein (van 15:00 uur tot 17:00 uur)
Om 15:00 uur starten we op het Heldenplein. We hebben een programma met verschillende artiesten en DJ's:

 • 15:00 uur Robbie te Pas
  15:30 uur Wesley de Bruin
  16:00 uur DJ Billy The Kit
  16:30 uur DJ Gizmo

Entertainment in het Cars Jeans Stadion (vanaf 17:00 uur)
Vanaf 17:00 hebben we verschillende gastoptredens in het stadion. Kom dus op tijd, dit is het programma: 

 • 17:00 uur Outsiders
  17:30 uur John West en Stef Ekkel
  17:52 uur Wilbert Pigmans

entertainment

Fanstore & stadionkassa's

Zondag is de Fanstore natuurlijk weer geopend om al je favoriete fanartikelen te kunnen scoren. Vanaf 15:00 uur openen de deuren van de Fanstore die gevestigd is naast de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Mocht je alvast het assortiment willen bekijken of iets willen bestellen, kijk dan snel in onze vernieuwde webshop.

Het Cars Jeans Stadion is verder volledig uitverkocht. De stadionkassa's zullen dus uitsluitend als informatiepunt dienen voorafgaand aan de wedstrijd van zondag. 

Laatste wedstrijdmagazine van dit seizoen

Voor de wedstrijd van zondag is er ook weer een online wedstrijdmagazine te lezen. 

Bekijk hier het (online) programmaboekje voor ADO Den Haag - Excelsior