De kaartverkoop voor de uitwedstrijd in de finale van de play-offs zal op zondag 22 mei om 10:00 uur van start gaan. ADO Den Haag gaat op dinsdag 24 mei op bezoek bij Excelsior, de aftrap is om 20:00 uur. Voor deze uitwedstrijd gelden verscherpte maatregelen en een verplichte buscombi. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Een kaart voor de buscombi kost EUR 25,-.

Seizoenkaarthouders hebben het eerste recht
Seizoenkaarthouders met een geldige uitkaartstatus hebben vanaf zondag 22 mei 10:00 uur tot maandag 23 mei 10.00 uur het eerste recht op het aanschaffen van tickets voor deze uitwedstrijd. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Clubkaarthouders kunnen vanaf maandag 23 mei 10.00 uur kaarten aanschaffen
Indien er op maandag 23 mei (10.00 uur) nog kaarten beschikbaar zijn kunnen ook clubkaarthouders met een geldige uitkaartstatus een buscombi-kaart bemachtigen voor dit uitduel. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je dan eveneens door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  De kaartverkoop loopt tot maandag 23 mei 17:00 uur (mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn).

Geldende (extra) maatregelen
Voor deze uitwedstrijd geldt dus een verplichte buscombi en er zullen tevens extra maatregelen van toepassing zijn. Kaarten voor deze wedstrijd zijn exclusief beschikbaar voor (S)CC kaarthouders die reeds in het bezit zijn van een geldige uitkaartstatus. Het kunnen tonen van een ID kaart is verplicht en ADO Den Haag zal hier bij het betreden van de bus foto's van maken. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Rotterdam. Fouilleren zal in Rotterdam plaatsvinden.

Vertrektijd 
Start instap is op de wedstrijddag vanaf 17:45 uur waarna we in twee clusters (18:15 uur en 18:45 uur) zullen vertrekken naar Rotterdam. 

We kijken met spanning vooruit op de finale van de play-offs en hopen er met elkaar een mooi feest van te kunnen maken.

#SamenOpEenMissie #TweeFinales