De kaartenverkoop voor de uitwedstrijd in de tweede ronde van de play-offs is van start gegaan. ADO Den Haag gaat op zaterdag 21 mei op bezoek bij FC Eindhoven voor de beslissende return. Voor deze uitwedstrijd gelden verscherpte maatregelen en een verplichte buscombi. Er zijn 350 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Een kaart voor de buscombi kost EUR 27,-. 

Voor de uitwedstrijd geldt dus een verplichte buscombi en er zullen tevens extra maatregelen van toepassing zijn. Kaarten voor deze wedstrijd zijn exclusief beschikbaar voor (S)CC kaarthouders die reeds in het bezit zijn van een geldige uitkaartstatus. Seizoenkaarthouders krijgen voorrang bij het aankopen van tickets. Het kunnen tonen van een ID kaart is verplicht en ADO Den Haag zal hier bij het betreden van de bus foto's van maken. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Eindhoven. Fouilleren zal in Eindhoven plaatsvinden

Seizoenkaarthouders hebben het eerste recht
Seizoenkaarthouders met een uitkaartstatus hebben tot donderdag 19 mei 19.00 uur het eerste recht op het aanschaffen van tickets voor de uitwedstrijd. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Clubkaarthouders kunnen vanaf donderdag 19 mei 19.00 uur kaarten aanschaffen
Indien er op donderdag 19 mei (19.00 uur) nog kaarten beschikbaar zijn kunnen ook clubkaarthouders met een uitkaartstatus een buscombi-kaart bemachtigen voor dit uitduel. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je dan eveneens door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  De kaartverkoop loopt tot vrijdag 20 mei 17:00 uur mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn. 

Vertrektijd 
Start instap is vanaf 12:45 uur waarna we in twee clusters (13.30 uur en 14.00 uur) zullen vertrekken naar Eindhoven. Er zal geen tussenstop gemaakt worden.

We kijken met spanning vooruit op de ontknoping van dit seizoen en hopen er met elkaar een mooi feest van te kunnen maken.  

#SamenOpEenMissie