Nog twee thuiswedstrijden en een uitduel, dat is wat resteert voor het reguliere Keuken Kampioen Divisie-seizoen van ADO Den Haag. Na afloop van het laatste duel (FC Emmen-uit) zal de eindstand bekend zijn en weet ADO Den Haag tegen wie het moet spelen in de play-offs om promotie. De ploeg van trainer Giovanni Franken wil in ieder geval zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en dus zal het zondag (12.15 uur) in eigen huis moeten afrekenen met Jong FC Utrecht.

Een zondagmiddagwedstrijd, iets wat alweer bijna drie maanden geleden is voor ADO Den Haag. Mocht de thuiswedstrijd hetzelfde verlopen als het duel in de Galgenwaard dan wacht de Haagse formatie een prettige middag. Begin december werd er namelijk relatief eenvoudig met 1-4 gewonnen bij de beloften van FC Utrecht. In deze Alles Over lees je weer leuke statistieken en alles wat je moet weten over dit duel. Veel leesplezier en tot zondag!

Bestel hier je ticket(s) voor ADO Den Haag - Jong FC Utrecht

Feiten en weetjes

  • Zonnige zondagen: Zondag is voor ADO Den Haag een prettige wedstrijddag. Dit seizoen speelde ADO Den Haag zeven competitiewedstrijden op zondag. Van die duels werden er maar liefst zes gewonnen en één keer moest ADO Den Haag de punten delen (De Graafschap, 0-0).
  • Beloftenbalans: ADO Den Haag won dit seizoen vijf van de zeven competitieduels met beloftenploegen (G1, V1), waaronder het uitduel met Jong FC Utrecht op 6 december 2021 (1-4).
  • Goalreeks: ADO Den Haag kwam in elk van de laatste elf duels tot scoren en kan dit voor het eerst sinds april-september 2019 in twaalf duels op rij doen (toen 12 in de Eredivisie); de laatste langere reeks daarvoor was in 2015 (13 duels). 
  • Catic: Amar Catic creëerde dit KKD-seizoen 24 kansen voor medespelers na een carry, meer dan iedere speler in de competitie.
  • Strijd om de meeste goals: Het wordt nog spannend welke club er dit seizoen de meeste goals maakt in de Keuken Kampioen Divisie. Excelsior, Jong Ajax en Volendam staan met 75 doelpunten bovenaan, terwijl ADO Den Haag (74) en Roda JC (73) daar kort achter volgen.

Lex Schoenmaker Familietribune uitverkocht

De Lex Schoenmaker Familietribune en vak E is voor de wedstrijd ADO Den Haag - Jong FC Utrecht volledig uitverkocht. Partnerclubs kunnen ook op J hun toegangskaart voor deze wedstrijd verzilveren. Dit ivm de vakken D, E, V, W die volledig uitverkocht zijn. Ook de vakken G en O zijn zo goed als uitverkocht. Wacht niet te lang met het bestellen van een kaart voor jouw favoriete vak. Klik hier om je tickets aan te schaffen.

Fanstore en Stadionkassa's twee uur voor aanvang van het duel geopend

De Fanstore en de stadionkassa's van ADO Den Haag zullen vanaf twee uur voor de wedstrijd geopend zijn, dus vanaf 10:15 uur. Mocht je alvast het assortiment willen bekijken of iets willen bestellen, kijk dan snel in onze vernieuwde webshop.

Bekijk hier het online wedstrijdmagazine voor ADO Den Haag - Jong FC Utrecht.