ADO Den Haag speelt in de maand april vier thuiswedstrijden. Achtereenvolgens zullen Helmond Sport, Jong PSV, Jong FC Utrecht en Almere City op bezoek komen in het Cars Jeans Stadion. 

De laatste vier thuiswedstrijden alweer van het reguliere seizoen 2021-2022. De eerstvolgende thuiswedstrijd voor ADO Den Haag is op vrijdag 8 april tegen Helmond. Aan het einde van de maand volgen de thuiswedstrijden tegen Jong FC Utrecht (zondag 24 april) en Almere City (vrijdag 29 april).

ADO Den Haag - Jong PSV

Tussendoor op dinsdag 19 april staat het inhaalduel tegen Jong PSV nog op het programma. Deze wedstrijd is helaas eerder na 30 minuten stilgelegd vanwege een stroomstoring in het Cars Jeans Stadion. Vervelend voor alle aanwezigen. Iedereen die voor deze wedstrijd kaarten had aangekocht zal het aankoopbedrag (automatisch) retour ontvangen. Seizoen- en Passe Partout kaarthouders zullen een extra toegangskaart ontvangen en dus de mogelijkheid krijgen om iemand mee te nemen. Seizoen- en Passe Partout kaarthouders worden hierover persoonlijk geinformeerd.

Tegen gereduceerd tarief is het mogelijk om het resterende deel van deze wedstrijd tegen Jong PSV te bezoeken. Op de lange zijde zal een toegangskaart voor deze wedstrijd EUR 7,50 kosten. Op de korte zijde kan je een ticket aankopen voor slechts EUR 5,-.

Kaarten voor alle vier de thuiswedstrijden zijn nu te koop via adodenhaag.nl/tickets