De 31e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, op vrijdag 18 maart, stond deels in het teken van het 25-jarig bestaan van de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation is officieel maatschappelijk partner van de Keuken Kampioen Divisie en vanuit die hoedanigheid waren alle teams in deze divisie tijdens de opkomst in een bijzonder shirt gehezen. 

Dit shirt staat symbool voor de verbinding tussen de Keuken Kampioen Divisie en de Cruyff Foundation. Het design van het shirt is gebaseerd op de officiële Derbystar wedstrijdbal van dit seizoen, die in teken staat van de Cruyff Foundation en breed uitgedragen wordt met de boodschap: “Creating Space”. Deze shirts kunnen van jou zijn!

Via vrijdag14.nl is het namelijk mogelijk om op de shirts te bieden. Alle clubs dragen hun steentje bij, want naast de shirts kan er ook geboden worden op bijzondere club-items; zoals gedragen en gesigneerde (keepershand)schoenen, gesigneerde wedstrijdballen, meet-en-greet met spelers en VIP arrangementen. Het geld dat wordt opgehaald met deze veiling komt volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation. De veiling is open van vrijdag 18 t/m vrijdag 25 maart. Bekijk alle veilingitems op vrijdag14.nl.