Deze vrijdag staat ADO Den Haag - FC Volendam op het programma. Deze wedstrijd volgt een week na de onafgemaakte vrijdagavondwedstrijd tegen Jong PSV waar iedereen een nare smaak aan over hield. Extra reden om vrijdag gezamenlijk alles uit de kast te trekken met live entertainment, sfeer en een prachtig affiche. 

Tot ieders ongenoegen stond de laatste thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Jong PSV in het teken van de problemen met de stroomvoorziening. Er zijn inmiddels herstelwerkzaamheden uitgevoerd en er is hard gewerkt om een soortgelijk voorval in de toekomst te voorkomen. Iedereen met een toegangskaart voor deze wedstrijd zal snel geïnformeerd worden over het vervolg van deze wedstrijd en de tegemoetkoming. 

ADO Den Haag - FC Volendam

De uitgelezen mogelijkheid om de nare smaak van vrijdag weg te spoelen. ADO Den Haag - FC Volendam is een prachtig affiche in de top van de Keuken Kampioen Divisie en we pakken uit! Vanaf een half uur voor de wedstrijd zorgen we voor live entertainment met niemand minder dan DJ Chuckie. Bij de opkomst zorgen we voor sfeerverhogende acties in een hopelijk goed gevuld Cars Jeans Stadion. De kaartverkoop loopt zeer voorspoedig dus zorg dat je erbij bent! Kaarten koop je via onderstaande link. 

 actiebtn kaartverkoop

chuckie 1x1