ADO Den Haag speelt in de maand maart drie thuiswedstrijden. Jong PSV, FC Volendam en Telstar zullen achtereenvolgens naar het Cars Jeans Stadion afreizen. 

Drie thuiswedstrijden binnen een tijdsbestek van tien dagen. Op vrijdag 11 maart komt allereerst Jong PSV op bezoek in Den Haag. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy is momenteel terug te vinden op een elfde plaats. Een week later op vrijdag 18 maart wacht de topper tegen FC Volendam. Tot slot op maandag 21 maart het inhaalduel tegen Telstar. Een belangrijke maand richting de ontknoping van de competitie. Kaarten voor deze drie thuiswedstrijden zijn nu te koop via adodenhaag.nl/tickets

 

Terugkeer zonder beperkende maatregelen
Beperkende maatregelen zoals de Coronatoegangspas, het mondkapje en de anderhalve meter afstand zijn niet langer van toepassing. Vanwege storm Eunice en de schade aan het dak van het Cars Jeans Stadion blijven wel een aantal vakken gesloten. Het gaat om de vakken R en S op de Haaglanden- en T en U op de Lex Schoenmakertribune. Seizoen- en Passe Partout kaarthouders wijken uit naar de naastgelegen vakken en zijn hierover persoonlijk geinformeerd. 

We kunnen niet wachten!
Het heeft voor ons allemaal nog iets langer geduurd voordat we, zonder (corona)beperkingen weer terug kunnen keren naar het Cars Jeans Stadion. Gelukkig duurt het niet lang meer en kunnen we in een tijdsbestek van tien dagen drie thuiswedstrijden bijwonen. We kunnen in ieder geval niet wachten om je weer te mogen verwelkomen in een sfeervol Cars Jeans Stadion. 

Tot snel!