ADO Den Haag en Gammax zetten een mooie eerste stap richting een nieuwe samenwerking op het gebied van Esports & Gaming. Gammax zal vanaf vandaag niet alleen op het shirt van onze E-sporters prijken maar zal ook onze officiële speellocatie worden.

Gammax Gaming & Esports Center
Deze week heeft Gammax haar gloednieuwe Gaming en Esports Center op de Kurhausweg in Scheveningen geopend. Gammax is daarmee de eerste in zijn soort. Met ruim 535m2, 70 topklasse pc’s en meer dan 25 consoles creëren zij een ongekend grote locatie waar de gaming markt ook echt fysiek samenkomt. De doelstelling is simpel, Gammax moet dé ontmoetingsplek zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in gaming – jong en oud – incidenteel of professioneel.  Kijk snel op de website van Gammax voor meer informatie.

 

ADO Den Haag Esports team
Met zo’n mooie locatie zal natuurlijk ook het ADO Den Haag Esports team haar wedstrijden hier gaan spelen. Het ADO Den Haag Esports team dat momenteel in de Epredator League de game Rocket League speelt draait bovenin mee. De Haagse Sven Hegie, Marnix Boogert, Mickey Booij, Jurriaan Simmerman en Mathijs Deniet vertegenwoordigen het geel-groen van ADO Den Haag met trots en zullen donderdag 3 februari uitkomen in de finales om de 2e periodetitel.