Nieuws

Tijdens de ‘Leven als een ADO-Prof!’-contractondertekening met teams uit de ‘kansrijke’ wijken in Den Haag werd de Gemeente Den Haag in het zonnetje gezet. Zij ontvingen in de persruimte van het Cars Jeans Stadion een speciaal jubileumshirt ter viering van het 10-jarige bestaan van stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.

De Gemeente Den Haag is als enige Maatschappelijk Partner al meer dan 10 jaar betrokken bij de maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag. De gemeente was het die voor de ondersteuning van het nieuwe stadion in 2007, inzette op extra sociaal-maatschappelijke activiteiten vanuit de voetbalclub. In samenwerking met de toenmalige stichting ‘Meer Dan Voetbal’ ontstond in 2011 stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.

De afgelopen jaren is de Gemeente Den Haag essentieel geweest in de ontwikkeling van strategie, projecten en activiteiten. Mede door hun inzet en ondersteuning kan ADO Den Haag in de Maatschappij een een-tweetje maken met de Haagse samenleving!

Op woensdag 3 november 2021 overhandigden twee deelnemers van ‘Leven als een ADO-Prof!’, Zsolna van Playground Hondiusstraat en Reda van Cruyff Court ADO Den Haag, het speciale jubileumshirt aan Marco van Broeckhuijsen van de Gemeente Den Haag in bijzijn van de andere deelnemers en medewerkers van de stichting.

Ook de komende jaren zullen de sociaal-maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag (in de Maatschappij) zich volgens de geplande groeistrategie verder door ontwikkelen, in aansluiting op de maatschappelijke doelstellingen van de Gemeente Den Haag.