Nieuws

Op vrijdag 24 september, voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – Roda JC (2-0) ondertekende de nieuwe 13-koppige selectie van de ADO Den HaaG-Storks hun contract waarmee zij zichzelf voor één seizoen verbonden aan ADO Den Haag. De nieuwe spelers en speelsters ontvingen in de ‘Senaatskamer’ van het Cars Jeans Stadion uit handen van selectiespelers Daryl Janmaat en Robert Zwinkels hun eerste contract.

Al vroeg voor de verzameltijd meldden de nieuwe spelers en speelsters van ADO Den Haag zich voor de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Vrolijk, trots, maar ook met de nodige spanning zagen zij uit naar de bijeenkomst die komen ging. Rond kwart over vijf werden de spelers, speelsters, ouders en verzorgers ontvangen in de ‘Senaatskamer’ en werd, onder genot van een bakje koffie en een broodje, de planning van het seizoen gepresenteerd. Voor elke speler lag een tasje klaar waarin hun nieuwe tenue en een opdrachtenboekje te vinden was. De opdrachten uit het boekje dienen gedurende het seizoen te worden gemaakt om zichzelf verder te ontwikkelen als voetballer en mens.

Na de seizoenpresentatie was het dan “eindelijk” tijd om hun eerste contract als voetballer te ondertekenen. Voor deze speciale gelegenheid waren selectiespelers Daryl Janmaat en Robert Zwinkels aanwezig. “Dit is één van de mooiste momenten waar je als kind van droomt” aldus Daryl Janmaat. In tweetallen kwamen de spelers naar voren en na enkele prikkelende vragen van Daryl en Robert ondertekenden zij het contract en gingen samen met hun idolen op de foto.

Nadat iedereen op de foto stond, was het tijd voor de mannen van PLYRS om hun overeenkomst als shirtsponsor van de ADO Den HaaG-Storks met één seizoen te verlengen. Hiervoor waren Azer en Juriaan aanwezig vanuit PLYRS en nam Marco Esser als voorzitter de honneurs waar voor ADO Den Haag in de Maatschappij. “Het mooiste van de ADO Den HaaG-Storks is dat iedereen een kans krijgt om voor de grootste voetbalclub van hun regio uit te komen” Met deze mooie woorden sloot Marco Esser de bijeenkomst af.

24092021 plyrs contractondertekening 009

Na de bijeenkomst gingen de G-Storks, samen met hun ouders, verzorgers en andere toeschouwers naar de ‘Maatschappelijke Tribune’ om de wedstrijd ADO Den Haag – Roda JC te bekijken. En ook deze wedstrijd eindigde als de contractondertekening van de G-Storks: een overwinning!

ADO Den Haag wil PLYRS bedanken voor het verlengen van hun overeenkomst als shirtsponsor van de ADO Den HaaG-Storks. Daarnaast zijn Menzis en Van Heugten Tours ook als partners komend seizoen aan de G-Storks verbonden!