Nieuws

Project van het seizoen: ADO Den HaaG-Storks

Directeur voor één dag, Jeff Osseman, maakte tijdens de persconferentie op 20 oktober 2017 bekend dat ADO Den Haag een G-voetbal team gaat opstarten. Om het G-voetbal te promoten en ook spelers met een beperking de kans te geven om te voetballen bij een profclub, is ADO Den Haag, in navolging van o.a. Roda JC en FC Groningen, in seizoen 2017-18 gestart met een team voor spelers met een beperking!
Het team van de ADO Den HaaG-Storks werd samengesteld uit spelers van de clubs die meededen aan het Menzis ADO Den Haag G-voetbal toernooi. Om iedereen de kans te geven bij ADO Den Haag te kunnen voetballen wordt ieder seizoen tijdens het G-voetbal evenement een nieuw G-Storks team geselecteerd.

De afgelopen seizoenen hebben de G-Storks naast hun reguliere trainingen, meegedaan aan unieke activiteiten zoals de contractondertekening, Bijzondere Eredivisie (competitie van G-voetbalteams van BVO’s), wedstrijden in het stadion tegen o.a. FC Groningen, NAC en FC Emmen, boksclinics, de Special Olympics en een lunch met de ADO Den Haag spelers!
Op 24 september 2021, voorafgaand de wedstrijd ADO Den Haag – Roda JC tekent het nieuwe geselecteerde ADO Den HaaG-Storks team haar contracten en zijn zij voor het komende seizoen contractspeler van ADO Den Haag!

Een-tweetje met de samenleving

collage een tweetje 2017 18 web

ADO-spelers 2017-18

collage1718 web